dinsdag 31 mei 2011

Bruidsboeket van papier in zomertijd

Rozen van papier tussen mijn rozen en jasmijn, hmmmm ruikt echt bedwelmend hier.......
In de zomer komen de prachtige bruidsboeketjes weer te voorschijn, deze keer van papier. Ik heb verschillende rozen gemaakt, zoals oude provence rozen en pioenrozen. Ook te bestellen bij mij.
11 opmerkingen:

 1. Hoi Janny,

  Ik ben betoverd door jouw prachtige bruidsboeket!De romantiek spat er vanaf...en dat is nu juist het toppunt bij een bruiloft.


  lieve groetjesss

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Janny,

  Oh, ik zou zó weer willen hertrouwen! Wàt een schat van een bruidsboeket; een sprookje... Ik geniet nòg na van die prachtige foto's van Avignon, dat zou ik wel willen meemaken daar. Jouw hoofdtooi van rozen is zó ontzettend mooi; naast de schoonheid van de jonge dames natuurlijk. Die laan met bomen die als haag gegroeid zijn. Het doet een mens goed om zoiets anno 2011 te kunnen ZIEN. Je geeft deze hárde en moderne (vaak lége) wereld weer iets moois, een houvast die blíjft. Iets wat niet vergaat of wegglipt.
  Ik bewonder je astistieke inslag.

  Liefs,

  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend is dit bruidsboeket geworden Janny, heel mooi gemaakt en echt uniek ook. Al jou ceratie's zijn trouwens prachtig.

  Geniet van het heerlijke voorjaar,
  Liefs, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is het misschien een idee om bruidsboeketten na te maken?? Ik zou graag de mijne willen in papier bijvoorbeeld. Ik heb er niets meer van
  :-(
  Ik denk ook dat bruidsmodezaken graag een paar boeketten van je hebben liggen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je mij de kleuren opgeeft en welke rozen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed idee Janny!

  Ik vind het prachtig!

  Zoiets kun je natuurlijk ook heel lang bewaren, geen gedoe met drogen!! Als ik nog eens ga trouwen.....

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wondermooi zijn deze bruidsboeketjes, Janny, heel romantisch !
  Zou nog eens willen trouwen :-)
  Fijne week,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Janny,

  Je hebt het mooi voor elkaar nu! Gewoon de post options op 'automatic' als je het na enkele uren nog opnieuw inzet. De tijdsverschillen tussen Europa en Amerika b.v. en Australië. Zelf doe ik het nu ook meerdere keren per dag en ik heb meteen veel meer lezers. Sukses ermee en je bent vast al druk voor Parijs!

  Liefs,

  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Janny,

  Dat is alweer een tijdje gelden dat ik op je blog was...maar nu ik hier weer ben, waan ik me in een heerlijk geurende rozentuin!

  Wat heb ik dit gemist..je boeket met rozen is subliem!

  Wil je ook bedanken voor je altijd lieve krabbeltjes op mijn blog en gastenboek, je moest eens weten hoezeer ik dit waardeer.

  Liefs..Marijke

  W

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga contact opnemen met de bloemist en dan neem ik graag contact met jou op, lijkt mij heel bijzonder, mijn bruidsboeket in papier..

  Liefs, merytonsfinestcupcakes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I adore the roses, is one of my preferred flowers, yours they are perfect! You/they have left me without breath, you have a perfection and a delicacy unbelievable.
  Good!
  Amalia

  BeantwoordenVerwijderen