zaterdag 26 januari 2013

Nog eens terugblik artikel Rozen van Papier in Daphne's Diary

Ik laat nog eens wat gedeeltes zien uit mijn  artikel Rozen van Papier in Daphne's Diary van september 2012. Ik heb dat destijds eigenlijk niet gedaan en voor degene die dit magazine nog niet gelezen hebben laat ik het zien. Het zou jammer zijn om het weg te stoppen.
Als je op de afbeeldingen klikt kun je de tekst beter lezen.

Fijn weekend!12 opmerkingen:

 1. Dit moet je ook zeker niet wegstoppen, dat is zonde want je rozen zijn prachtig. Wat een eer (maar wel terecht) dat je in dit blad mocht staan!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het tijdschrift zelf niet ,dus ga deze week eens bij de boekhandel kijken.Ik las al bij een andere blogster dat het een erg luk blad is.Een heel mooi artikel,daar mag je zeker trots op zijn .Fijn weekend
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het bij verschijnen gelezen en goed bekeken. Ik vond het een mooie reportage. En het is jammer als je dat verstopt, want je mooie creativiteit mag gezien worden!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Janny, wat een mooie reportage over jou prachtige rozen, ik heb dat nummer helaas niet meer kunnen krijgen, maar ik vindt het heel leuk jou reportage nu toch te kunnen lezen :)
  Voor jou een hele fijne zondag !

  Liefs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Åeee Janny, dine roser er utrolige flotte, uanset hvilken farve du laver dem i. knus morkaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Janny,

  Je weet dat ik je reportage prachtig vond ik heb het magazine toen destijds natuurlijk gelijk gekocht!! Leuk om het weer eens terug te zien!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Janny,
  Jazeker is dit een hele eer en terecht dat jij hierin staat. Erg mooi geschreven, ook down-to-earth. Dat is met name in deze moeilijke tijden belangrijk. Liefs en blijf zo creatief als je bent. Jullie zijn op tijd naar Frankrijk gegaan om er práchtige en ècht franse brocante te vinden. Geniet van je gave.
  Liefs,
  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jannie,
  ik heb het bewuste blad al gelezen en ik vind het enorm leuk voor je dat je erin stond. Je maakt dan ook prachtige werkjes dus ik vind het niet vreemd dat je erin stond. Ik kende je blog al je al doordat Elly je bij haar favorieten had staan. En ik lees altijd al je stukjes al heb ik niet altijd de tijd om te reageren. Maar ik vind je blog echt top evenals de mooie rozen die je maakt!!
  Liefs van monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb het dus niet gelezen en vind het enig voor je dat je in dit mooie blad staat, wat een gaaf artikel is dit. Schitterende foto's zijn er van je prachtige rozen gemaakt Janny! Groetjes, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had het al gelezen, Janny, mooi artikel, ik vind dit zo fijn voor jou !
  Groetjes,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Janny,
  Wat een mooi artikel over jou en je prachtige rozen!
  Leuk om dat zo te kunnen lezen.

  Wat een lieve schat van een kleindochter heb je !!!

  Zag ook je taarten, heel mooi, romantisch en sfeervol heb je ze gemaakt. Je mag trots zijn op je werk!!

  Veel liefs, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen