vrijdag 24 februari 2012

Kijk eens wat een waterval van rozen van EVA gekregen


Ga eens kijken wat een waterval aan rozen EVA voor mij gemaakt heeft! Ik vind dat zo aardig van haar! Ik heb ook nog een ROZENBOUTIQUE en ik vind haar achtergrond zo mooi bij mijn papieren rozen passen. Eva verdiend echt een complimentje, ik vind haar zo artistiek. Je kunt ook achtergrondjes bij haar bestellen. Kijk maar even op mijn boutique, je hoeft echt niks te bestellen hoor maar ik vind het wel leuk als je af en toe even kijkt en een commentaar schrijft, denk niet dat jullie het bestaan er van weten. Bovendien vind ik het leuk om blogjes te maken, foto's en plaatjes te verwerken en natuurlijk rozen te maken.
Lieve Eva bedankt! Zag opeens een andere achtergrond in mijn mail. Met Marie-Antoinette erop, écht popperig. Mijn allereerste berichtje op mijn blog was ook aan Marie-Antoinette gewijd, zij was een jaar of 7 al heel poplulair in Frankrijk vanwege de film. Hier al een beetje passé, maar voor mij  nog steeds een bron van inspiratie.

dinsdag 21 februari 2012

TWEE GIVEAWAY'S, SHABBY KRANS OF WORKSHOP ROZEN VAN PAPIER






Ik heb nu zoveel volgers dat het eens tijd wordt voor een GIVEAWAY. Je mag kiezen uit de shabby chic KRANS die ik gemaakt heb of een workshop ROZEN MAKEN die ik op 18 maart a.s. geef.
De krans heb ik met veel liefde gemaakt van stoffen rozen van hoogwaardige kwaliteit en versierd met papieren rozen en een papieren balletje. De lintjes zijn mooi bedrukt met oude reclame en roosjes. Ook heb ik steentjes en pareltjes op een roosje gemaakt. Je mag dus aangeven of je de krans kiest of de workshop, ook leuk,we maken een aantal rozen en daarvan een boeketje.
Maarre... degene die het liefste en mooiste commentaar geeft en een linkje plaatst die gaat winnen! Twee mensen dus. De keuze maak ik op 7 maart a.s. Dus 6 maart voor het laatst kiezen dan.
Succes!






vrijdag 17 februari 2012

vrijdag 10 februari 2012

Rozen van papier weer in wintersfeer?







For my sweet Valentine


Ook nog een beetje winters wit


Met dit winterse weer heb ik mijn  papieren rozen  maar een jasje aan gegeven!

woensdag 1 februari 2012

Worden het roze of blauwe muisjes?.......


Gisteren hoorden wij of onze dochter een jongen of meisje zal krijgen. Zij is nu al 5 en een halve maand en de technieken zijn zo verfijnd dat je al kan zien wat het gaat worden. Dat was 26 jaar geleden nog niet zo heel erg verfijnd.Wat vind ik het leuk voor haar en haar franse man, fransman, haha. En ze is er zo blij mee. Aan de kleurtjes kun je wel raden wat het gaat worden........ met nog wat papieren roosjes op de foto gezet.