zondag 14 november 2010

Papieren rozen en engeltjes

Roosjes van satijn, dat wordt ook nog wel eens een workshop

Ik bereid me al een beetje voor op de Kerst. Alhoewel het hier in Frankrijk nog aardig warm is en we gisteren weer een heerlijke zonnige dag hadden. Het leek wel voorjaar. Toch is het leuk om alvast een beetje aan Kerst te denken. Sommige blogsters hebben al sneeuwfoto's geplaatst, maar dat vind ik nog iets te vroeg. Wel kan ik heel in de verte de sneeuw op de bergtoppen zien liggen af en toe, op de uitlopers van de Alpen.

3 opmerkingen:

 1. Hay Janny,

  Wat zijn ze sjiek zeg...echt prachtig zo van dat satijn...

  Liefs,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je steeds weer een berichtje achterlaat. Echt een saaie boel op zondag, dus ga ik maar roosjes maken en beetje bloggen. Hier nu ook bewolkt en grijs. Heb peertjes in wijn gemaakt! Met suiker en kaneel, haha op zondag lekker een beetje wat anders.Ik kan niet op het laatste bericht van je blog komen Marijke, hebben meer er last van?

  groetjes Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze satijnen ceratie's zijn werkelijk ook weer prachtige geworden. Je tweede foto is schitterend, de belichting, echt genieten. Geniet van het zachte weer in Frankrijk, hier gaan de tempeaturen aankomende week flink onderuit, maar wel droger. En tja...het is wel al half november dus heel normaal eigenlijk.
  En peertjes in wijn, lees ik, lijkt me heerlijk.

  Een fijne week Janny,
  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen