maandag 6 september 2010

La vie en roses.


Heb je mijn nieuwe interview al gelezen? Ik ben geïnterviewd in Frankrijk voor een Nederlands magazine Maison en France. En dat wil ik natuurlijk met jullie delen. Ik laat een fragmentje zien... Je kunt er op klikken dan kun je het beter lezen.
Het is uit het septembernummer van 2010.

10 opmerkingen:

 1. Hay Janny,

  Wat een leuke foto van jou en de rozen.
  Geweldig een intervieuw...je wordt echt een beroemdheid...!
  Heerlijk dat het zo goed met je gaat meis.

  Hartelijke groetjes,
  Marijkexx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel leuk dat die journaliste me geïntervieuwd heeft hè? Ze woont ook in Frankrijk en werkt voor dat nederlandse blad.Krijg je een beetje een indruk hoe ik eruit zie, haha. Maar ik moest in de felle zon kijken, pff.

  Mooie stofjes gebruik je, chique muis!

  groetjes Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for visiting and following my Blog, it has now given me the opportunity to find yours and what a lovely Blog it is!!! I adore your photography of the Flowers! *me swooning* Be sure I'll be visiting again...

  Dawn... The Bohemian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Janny,

  Wat leuk dat je het artikel geplaatst hebt. Ik was er erg benieuwd naar. Altijd bijzonder als je gevraagd word voor een tijdschrift. Dat maakt het allemaal nog wat specialer he! Maar ik vind het ook niet zo gek. Want jou papieren rozen zijn het mooist van allemaal!
  Liefs Pam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je geinterviewd bent. Wat een prachtige foto van jou en de rozen om je heen. Heel sfeervol.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Pam, ja leuk hè, ik was zelf ook benieuwd hoe het eruit zou zien, het is 3 blz!Alleen ben ik niet zo heel jong meer, niet zo als jij! Jij bent net zo jong als mijn dochter!!Dat had ik niet gedacht,
  binnenkort even wat bestellen bij je, groetjes Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kleurrijk, ik kann nergens je voornaam meer vinden.Ja ik ben blij met het intervieuw. Prachtige rozenblog ehb je ook, heb nog lang niet alles gelezen en ook nog niet van Hortense de Beauharnais, zij was het tenslotte die de prachtige rozen naar Frankrijk haalde! Ik ben een beetje rozengek, maar dat was je misschien al opgevallen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij een zoektocht naar rozenblogs kwam ik hier terecht.
  Mijn mond valt zowat open van verbazing bij die prachtige creaties van je.
  Je hebt ook het perfecte leven denk ik, wonen in Frankrijk en zulke mooie rozenbloemen maken.

  Ik ben ook zo een rozenfreak, daarom was ik ook op zoeknaar rozenblogs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg,ja via de blogs kom je mensen tegen die heel veel van dezelfde dingen houden of dezelfde smaak ehebben, leuk vind ik dat!Ik heb ook altijd veel getuinierd, maar nu met mijn rozen niet zoveel tijd meer, komt wel goed uit, want ik houd niet van een te gecultiveerde tuin, hoe meer je de natuur zijn gang laat gaan, des te meer mooie insekten kom je tegen, vogeltjes en ook van allerlei bloemetjes, zoals bv bosviooltjes.Maar sommige rozen moeten wel gesnoeid worden.Ik zie je weer op je blog!PS is je mond weer dicht? Bedankt voor het compliment! Ik kann mijn eigen rozensoorten maken haha.

  groeten Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Janny,
  Gefeliciteerd met je intervieuw!!!
  Wat ontzettend leuk :)
  Kan ook haast niet anders he, heb nog nooit iemand zulke mooie rozen van papier zien maken, ze lijken net echt op je foto's!
  Ik blijf je verhalen uit frankrijk volgen en ga zo even kijken op je nieuwe pipo blog!
  Hele fijne dag verder.
  Liefs van Michelle....

  BeantwoordenVerwijderen