zaterdag 24 december 2011

Prachtige Kerstlichtjes in Frankrijk..........






Deze foto's kreeg ik van iemand toegestuurd, vind ze zo mooi! Ik laat er een paar zien. Het is  in Nancy in Noord-Frankrijk, ze noemen dit ook wel eens het 2e Versailles. Prachtige Kerstverlichting.

Fijne Kerstavond.

woensdag 14 december 2011

Nog één kanten kerstboompje voor bloemetje op woensdag






Nog één kerstboompje van kant gemaakt met roosje erop voor bloemetje op woensdag. Heb de smaak te pakken met die kleine boompjes. Kijk ook naar het mooie franse porceleinen kopje, mooi voor Kerst. Het boompje heb ik eigenlijk gemaakt voor mijn franse buurvrouw en ga ik zo even brengen.
Kijk ook op bloemetje op woensdag een ideetje van: http://vipderoos.blogspot.com/

zondag 11 december 2011

Romantische Kerstboompjes van oud frans brocantekant











Kerstboompjes van oud frans brocantekant. De cremekleurige heb ik van echt oud frans kant gemaakt en het rose kerstboompje ook van kant wat ik bij Rosa Dotje gekocht heb. Ik heb er nog wat roosjes bijgelegd, één van bont, één van satijn en één van papier.


vrijdag 9 december 2011

Krans met rozen










De krans met rozen heb ik jaren geleden gemaakt, misschien wel 12 jaar geleden !Dit waren één van mijn eerste rozen, maar nog steeds vind ik de kleuren schitterend, ze blijven heel lang mooi. En af en toe stop ik er wat ander groen bij zoals nu die mooie grijsgroene franse dennetakjes en winterroosjes op de foto.
De onderste foto een witte papieren roos van mij met het meisje met het leuke kerst bontje.
Ik geef ook workshops romantische rozen maken.


maandag 5 december 2011

Rozen van Papier in Parijs

Hartje Parijs




Afgelopen vrijdag en zaterdag moest ik een workshop geven in Parijs en probeer ik er altijd een dagje aan te plakken, zo gezellig rond de Kersttijd en al die mooie winkels en lichtjes. Ook de Champ D'Elysées is heel mooi verlicht en er staan heel veel kraamjes die elke avond open zijn. Zie je die grote roos van chocola, prachtig hè? Heb hem helaas niet gekocht want hij was 50 euro! Er zat een soort taart in. Koffie met slagroom is ook heerlijk, want winkelen is erg vermoeiend! haha




donderdag 1 december 2011

Danseresje in de tuin....





Ik heb danseresjes in de tuin in plaats van Kerstmannetjes. Heb een rokje voor haar gemaakt van papier, en van papieren rozenblaadjes natuurlijk en ze zit ook op (papieren ) rozen.