maandag 29 augustus 2011

Rozen voor altijd.......




Deze rozen van papier blijven heel lang erg mooi, én zijn leuk om te maken! Het coontje is ook door mij gemaakt.Leuk om een roos van papier in te hangen.

dinsdag 23 augustus 2011

Mijn Coco Chanel hoedendoosje, camelia's en ketting oud brocantekant

Ik heb weer een brocante doosje gemaakt, nu in de stijl à la Coco Chanel met camelia's van papier. De camelia is het symbool van Chanel en voor mij ook leuk om eens te maken, een prachtige bloem, lijkt een beetje op een roos, maar is  het niet. Dit doosje en de rozen en ketting van mij zijn ook te koop via mijn   rozenboetiek
Ieder doosje is uniek wat ik maak, deze keer een hoedendoosje met echt brocantekant en versierd met camelia's en oude originele plaatjes. Nieuw zijn ook mijn  rozen van stof op de achtergrond.

En wat oude brocantekant betreft heb ik een mooie halsversiering of ketting gemaakt met steentjes.

Allemaal erg leuk om te maken en steeds unieke enkele modelletjes want veel tijd heb ik niet.










dinsdag 16 augustus 2011

Bloemetje op woensdag...... slinger van papieren rozen



Meesten al weer terug met een bloemetje op woensdag? Leuk om een slinger te maken van echt groen blad, steeds een bosje bijelkaar rijgen en dan een roos ertussen of een andere bloem, en dan weer een aantal groene bladeren en weer een roos, enzovoort.

maandag 15 augustus 2011

Rozenballet

Ik heb weer een brocante doosje gemaakt, nu met ballerina en rokje van tule en een roos van papier.
De grootte van het doosje is 16x11x6 cm. Kijk ook in mijn rozenboetiekje

woensdag 10 augustus 2011

Fantasie rozen van papier

Fantasie rozen van papier.......... De kleintjes zijn van koffiefilterts gemaakt en papieren kant, beiden zachtrose gekleurd! Koffiefilters zijn een beetje taai, maar heeft wel iets, net antiek papier. En de middelste van crepepapier met kant.






zaterdag 6 augustus 2011

Pioenrozen van papier




De komende workshops gaan we behalve rozen ook deze lekkere dikke pioenrozen maken!
Bij de pioenrozen van papier heb ik vijgen van de vijgenboom geplukt en de heerlijk ruikende luzerne met de prachtige blauwe bloemetjes neergelegd, er staan 2 velden rondom ons huis, en dat ruikt zo heerlijk. Nieuwe data nog plaatsen vrij op 10 november a.s. in Amersfoort.

Nog een brocantedoosje ....... à la Marie-Antoinette

Ik heb de smaak te pakken met brocante doosjes maken. Dat is leuk in combinatie met mijn papieren rozen en brocantekant.Er gaan heel wat uurtjes en materialen in zitten! Maar ik vind het erg leuk om te maken.Te bedenken dat het doosje helemaal kaal was.
De doosjes zijn ook te koop in mijn rozenboetiekje
Afmeting doosje: 26x17x8cm.