zondag 27 februari 2011

Gezellig zaaltje rozen



Ik heb een leuk zaaltje gevonden om mijn workshops in te geven, aan de rand van de mooie oude binnenstad van Amersfoort. De panden dateren uit de oude middeleeuwen, en het pandje is een oude bakkerij geweest. Mocht iemand nog een leuke lokatie weten voor de toekomst, bijvoorbeeld een prieeltje, koetshuisje, oude deel van een boerderij in de omgeving van Amersfoort laat het me dan weten.
Nog een enkel plaatsje vrij en dan weer in mei.

vrijdag 25 februari 2011

Rozen van Papier en Versailles

Het boudoir van Marie-Antoinette in Versailles, (dateert uit ongeveer 1750) ook met rozen versierd, ertussen mijn eigen rozen van papier.

zondag 20 februari 2011

Rozenboetiek

Voor geïnteresseerden heb ik ook een rozenboetiekje waar je mijn rozen kunt bestellen en kunt bekijken: mijn rozenboetiek

vrijdag 18 februari 2011

Romantische rozen van papier


Rozen van papier zijn op vele manieren te verwerken in bloemstukjes of voor welke gelegenheid dan ook. En het allerleukst is om ze zelf te maken, stuk voor stuk zijn het kleine kunstwerkjes, en ik leer je hoe je je eigen touch, of touché er aan kan geven.
Tot gauw allemaal!

woensdag 16 februari 2011

My cottage garden

Even een sprongetje van Frankrijk naar Engeland, ik vind die engelse rozentuinen ook zo heerlijk. En mijn eigen tuin waar nu honderden kleine viooltjes bloeien en je ruikt ze al van ver af.
Engelse cottage garden, ach ik houd eigenlijk van alle rozentuinen en rozen.

Paper roses en cottage gardens.

zaterdag 12 februari 2011

Rozen uit Versailles





Prachtig zijn de tuinen in Versailles van het grote paleis. Maar Marie-Antoinette had ook een klein buitenpaleisje met rozentuinen waar ze altijd graag verbleef. Zie het kleine filmpje, dat was haar paleisje! Het kost je wel een dag om de tuinen te bekijken. En ik zou dat graag een keer doen. Heb alleen de binnenkant van het paleis gezien, een klein gedeelte maar! Ook de kamer van Marie-Antoinette, alles met rozen!

zondag 6 februari 2011

Rode rozen van papier voor Valentijn




Natuurlijk kan ik niet uitblijven met rode rozen (kleur van dé liefde) van papier voor Valentijn. Kijk naar de vele schakeringen rood, dat is heel lastig om in één roos aan te brengen, maar maakt de rozen erg levendig. Happy Valentine!