maandag 26 maart 2012

Lyla Rose


Gisteravond mocht mijn dochter haar baby eindelijk voor het eerst in haar armen houden. Een hele gebeurtenis en groot wonder voor de ouders van Lyla Rose. Mijn dochter sprak tegen haar  en ze opende haar oogjes en keek eerst naar de moeder en toen naar de vader die achter haar stond! Ongelooflijk 7 maanden. Ze heef zwart golvend haar en kleine krulletjes in de nek.

donderdag 22 maart 2012

Binnenkort een verrassing.......



Binnenkort een verrassing waar ik ook aan zal deelnemen, het is heel moeilijk om dat nu al niet te verklappen!
Nu ga weer naar mijn dochter en Lyla Rose. Weet je hoe de afdeling heet waar mijn dochter ligt? Rose!

dinsdag 20 maart 2012

Mijn kleindochter LYLA ROSE is al geboren!


Gisteravond laat is mijn eerste kleinkind LYLA ROSE al geboren! Ze is nog heel klein, maar al bijzonder sterk! (spreek uit: lila roos)
Ze is te vroeg geboren met keizersnede en mijn dochter moest zaterdag jl al snel naar het ziekenhuis gebracht en werd met spoed per helicopter naar het ziekenhuis gevlogen naar een heel bijzonder en groot ziekenhuis waar alleen maar aanstaande moeders en babies verblijven.
Lyla Rose moet nog in de couveuse verder groeien, maar toch is ze al vrij sterk. Ook mijn dochter moet nog flink herstellen, want de bloeddruk was veel te hoog met vervelende bijwerkingen.

Mijn workshops heb ik nu moeten annuleren en zal deze weer in oktober a.s. in  laten halen.

donderdag 15 maart 2012

Nog meer Pasen......






Nog wat impressies van mijn "echte" paaseitjes met papieren roos. Deze eitjes heb ik verleden jaar al eens laten zien, maar ik vind ze zo mooi en zonde om te verbergen. Een heel preciezie werkje om het schaaltje zo mooi ovaal te krijgen en er een roosje in te plaatsen. Ook toen net als nu heerlijk lente, ik zie nog net de bloesems bloeien voordat ik naar Nederland ga. Ben een tijdje uit de picture, zal niet zoveel tijd hebben om jullie blogs te bezoeken, maar dat haal ik later in!
"Au revoir"




maandag 12 maart 2012

Mooie lentekleurtjes met Pasen en papieren bloemen









Met Pasen hebben we vrolijke lentekleurtjes. Ik heb verschillende papieren bloemen gemaakt behalve rozen ook hortensia, kleine viooltjes en rozen niet alleen van crepepapier maar ook van gebloemd papier, ook leuk om te maken.  De bloemen staan in echte halve eitjes en ook de rozemarijn met de zachtblauwe bloemetjes komt uit de tuin. De rozemarijn (romarain) ruikt echt heerlijk en ik gebruik de naaldjes vaak in pizza of bak het met stokbrood mee, wel fijn gehakt. Ook nog een leuk dieetje voor paasbrunch of déjeuner.





woensdag 7 maart 2012

UITSLAG GIVEAWAY!!



En dan vandaag de uitslag van de GIVEAWAY! Allereerst iedereen heel erg bedankt voor de lieve reacties! En natuurlijk vind ik het ook moeilijk om te kiezen en ik heb maar 2 giveaways.
De deelname voor een WORKSHOP is gevallen op DIANA, omdat ik vind dat zij een leuk blog heeft wat ook bij mijn smaak aansluit!  Diana wil je me een email sturen voor de gegevens!!

En dan de KRANS die ik gemaakt hebt wil ik graag geven aan LILIANE ik heb bewondering voor haar werk, ze maakt zulke mooie fijne elfjes!! Liliane stuur je me ook een email, wil graag je adres hebben om de krans naar toe te sturen!!

Fijne dag allemaal!

zaterdag 3 maart 2012

Vintage Charm.............



Binnenkort verschijnen mijn rozen van papier in het prachtige amerikaanse tijdschrift Vintage Charm, nu alvast een klein voorproefje. Ik ben zeer vereerd.
Fijn weekend allemaal. Ben zo blij dat de zon schijnt! De lucht heeft de kleur van onze luiken, prachtig blauw!